Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Winst voor alle jeugdteams

29 oktober 2005

PAPENDRECHT - De Papendrechtse jeugdteams speelden zaterdag alle een uitwedstrijd. De jeugdselectie reisde naar Reeuwijk voor de return tegen de lokale hoofdmacht. De bedoeling van de Papendrechters was eeen eerdere nipte 6-4 zege te herhalen, maar de gastheren legden hen geen strobreed in de weg. Vrij vlot en gemakkelijk walsten Iris Kornet, Wouter Lagendijk en Arvin van Gameren langs Reeuwijk 1 en en passant staken Wouter en Arvin ook het dubbel in hun zak. Met deze verdiende 0-10 nestelt Papendrecht 1 zich aan de kop in de derde klasse.

In het naburige Gouda kwam team 2 op bezoek bij Vriendenschaar 2. Waar thuis een 7-3 overwinning werd genoteerd, kwam het nu wat moeizamer tot een 4-6 winst, waarvoor getekend werden door Matthijs Rietveld (opnieuw een hattrick en nog ongeslagen), Maarten Lagendijk (2x) en Matthijs van Hoek (0x). De twee Matthijsen wonnen het dubbel. Hoewel niet alle teams hetzelfde aantal wedstrijden speelden staat ook team 2 vooralsnog op de koppositie van de 4e klasse B.

Het mooiste resultaat legde Papendrecht 3 neer in Bergschenhoek waar de plaatselijke jeugdselectie met 1-9 om de oren werd geslagen. Pascal van Hoek en Kevin de Wild speelden beiden hun tweede hattrick van deze najaarscompetitie. Jamie de Waardt gunde één puntje aan de gastheren, maar hij pakte weer wel met Pascal het dubbelpunt. Team 3 is de 2e helft van de competitie uitstekend begonnen en ook dit team voert de ranglijst aan in hun 5e klasse.

In Nieuw-Lekkerland ontving Nileta 3 het 4e jeugdteam van Papendrecht. De nog onervaren spelers boekten aan het begin van het seizoen een nipte 6-4 zege, zaterdag noteerde het team een 2-8 uitslag op het wedstrijdformulier. Falco Zoutewelle was in goeden doen, want hij noteerde een gedecideerde hattrick. Daniël Kleijn en Kevin Nugteren moesten het dubbel uit handel geven, maar in hun persoonlijke duels ging het beter, Kevin won tweemaal en Daniël (foto) noteerde de allereerste hattrick van zijn tafeltenniscarriëre.

Deel dit bericht met je vrienden!