zondag 16 mei 2021

Alles over Papendrecht

In slaap gevallen achter het stuur en geen rijbewijs

4 november 2005

PAPENDRECHT – Na een ongeval met alleen materiële schade op de A15 Noordbaan ter hoogten van Papendrecht is een 23-jarige man uit Frankrijk aangehouden. Het ongeval gebeurde op vrijdagmiddag 4 november omstreeks 16.15 uur. De 23-jarige viel in slaap achter het stuur waarna hij de linker achterzijde van een vrachtwagen raakte. Er was alleen schade aan beide wagens. De 23-jarige bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Sliedrecht. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de verdachte heengezonden met twee bekeuringen; 200 euro voor het rijden zonder rijbewijs en 500 euro voor het gevaar en de hinder die ontstond omdat hij de aanrijding veroorzaakte. De man betaalde direct.

Deel dit bericht met je vrienden!