zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Verdachte aangehouden voor overval op ticketshop De Willem

9 november 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagmiddag 9 november een 24-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden in een woning aan de Karekietstraat in Sliedrecht. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een ticketbureau in de bibliotheek aan de Markt in Papendrecht. Dit gebeurde op 25 oktober j.l.

Een man kwam toen binnen bij het ticketbureau en bedreigde de twee aanwezige medewerkers met een wapen. De verdachte ging er met een onbekende buit vandoor. De politie stelde direct een onderzoek in en hield de 24-jarige woensdagmiddag aan. Ook hield de politie een 16-jarig meisje uit Papendrecht aan. Zij wordt ervan verdacht de verdachte uit handen van de politie te hebben willen houden. Ze is na verhoor in vrijheid gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!