vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Motorrijder onderuit: 2 voetgangers gewond

13 november 2005

PAPENDRECHT - Twee voetgangers zijn gewond geraakt nadat ze werden geraakt door een motorfiets. Dit gebeurde op zondagmiddag 13 november 2005 omstreeks 15.30 uur op de Noordhoek. Een 23 jarige motorrijder uit Zwijndrecht reed over de Noordhoek gaande in de richting van het Westeind. In een bocht verloor hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur, kwam hij in de berm terecht en ging onderuit. Twee voetgangers, een echtpaar van 59 jaar uit Papendrecht, die rechts van de weg liepen werden van achteren geraakt door de schuivende motorfiets.

Beiden werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw liep een gebroken been op en mocht na behandeling weer naar huis. De man liep een gecompliceerde beenbreuk op en werd geopereerd. De motorrijder kwam met een aantal blauwe plekken met de schrik vrij. Personeel van de technische verkeersondersteuning stelt een technisch onderzoek in.

Deel dit bericht met je vrienden!