Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden in Oostpolder van start

17 november 2005

PAPENDRECHT - Deze week worden in de Oostpolder bij de Oost- en Noordkil verschillende asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden worden ook de zgn. toplagen en belijning aangebracht. Het is de bedoeling de hoofdroute voor het eind van deze week open te stellen voor verkeer. Zodra de zijstraten van Oostkil en Noordkil zijn vrijgegeven, wordt in de loop van de week van maandag 21 november gestart met werkzaamheden aan de Zuidkil, tussen Rijshaak en Zalmhaak. Hulpdiensten en overige betrokkenen worden hierover geïnformeerd. Supermarkt MCD aan de Oostkil is tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de Noordkil. De omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven.

Deel dit bericht met je vrienden!