dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Verwijderen damwanden bouwplaats de Meent

18 november 2005

PAPENDRECHT - Vanaf donderdag 17 november wordt een gedeelte van de damwanden op de bouwplaats De Meent verwijderd. Gestart wordt bij de inrit van de parkeergarage van de Rabobank. Daarna gaat de 'verwijderingsroute' terug langs de Weteringsingel richting Veerweg en vervolgens langs de Veerweg tot de hoogte van de Fortis bank. Deze werkzaamheden duren naar verwachting een kleine twee weken. Gedurende het werk bij de inrit van de Rabobank-parkeergarage is de garage niet bereikbaar en moet voor enkele dagen elders worden geparkeerd. De Rabobank is hiervan op de hoogte gesteld.

Voor de werkzaamheden langs de Weteringsingel worden de bouwhekken uit veiligheidsoverwegingen half op de weg geplaatst. Enkele dagen is dan slechts een rijbaan voor twee richtingen beschikbaar; het verkeer wordt dan tijdelijk geregeld met verkeerslichten. Voor het deel langs de Veerweg wordt van de zgn. bouwstraat gebruik gemaakt. Na deze werkzaamheden wordt de damwand achter de Rabobank verwijderd tot halverwege de Brederodelaan. Dit neemt naar verwachting ongeveer een week in beslag.

Deel dit bericht met je vrienden!