Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Lokale horeca onder de loep

28 november 2005

PAPENDRECHT - Donderdag 24 november zijn in Papendrecht controles uitgevoerd in horecagelegenheden. Tijdens deze multidisciplinaire horeca-actie werden onaankondigd vier horecagelegenheden en een sportvereniging bezocht. Gemeente, brandweer, politie, Voedsel en Waren Autoriteit en belastingdienst controleerden gezamenlijk op o.a. vergunningen, brandveiligheid, hygiëne, naleving van regels voor alcoholverstrekking en vluchtwegen.

Bij de bezoeken bleken enkele punten voor verbetering vatbaar, zoals de werking van de vluchtwegaanduiding, ongeoorloofde spelautomaten, hygiëne, temperatuur van bederfelijke waren en correcte legimitatie. De genoemde instanties controleren op een later tijdstip of de verbeteringen inderdaad zijn uitgevoerd.

Deel dit bericht met je vrienden!