dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester ontjult lichtobject

29 november 2005

PAPENDRECHT - Op maandag 28 november jongstleden heeft de burgemeester van Papendrecht een geschenk van CityTec onthuld op het gemeentehuis in het kader van het 900-jarig bestaan van de gemeente.

Dit jaar bestaat Papendrecht exact 900 jaar. Een verjaardag die het waard is om te vieren. Om die reden heeft CityTec, het bedrijf dat al jarenlang de openbare verlichting in de gemeente onderhoudt, de gemeente een tijdloos geschenk aangeboden. Het betreft een driehoekig lichtobject waarop het speciale logo van Papendrecht 900 is afgedrukt. Op deze wijze blijft de herinnering aan het jubileum nog lange tijd tastbaar aanwezig.

Bij de onthulling waren diverse partijen aanwezig: de burgemeester, enkele leden van de Stichting Papendrecht 900, de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en diverse medewerkers van CityTec. Tijdens de onthulling heeft de burgemeester zijn waardering uitgesproken voor het permanente geschenk.

Deel dit bericht met je vrienden!