zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Politie betrapt inbreker op heterdaad

29 november 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van dinsdag 29 november een 31-jarige man uit Den Bosch aangehouden in de Watermolen in Papendrecht. De politie vond dat de man zich verdacht gedroeg voor een woning. Hij had inbrekersgereedschap bij zich. Ook bleek de auto waarin hij zich verplaatste, gestolen te zijn. Het werd de verdachte op dat moment te heet onder de voeten, waarop hij de benen nam.

Een van de agenten had de 31-jarige man snel te pakken. Op het bureau gaf hij een valse naam op. De man zal gestraft worden voor het zich niet kunnen legitimeren, het opgeven van een valse naam, het voorhanden hebben van een inbrekersgereedschap en heling dan wel diefstal van de auto.

Deel dit bericht met je vrienden!