Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Bestuurlijke fusie stichting Stolpenhove en Rivas Zorggoep

30 november 2005

PAPENDRECHT - Op 21 december ondertekenen Rivas Zorggroep en Stichting Stolpehove (Papendrecht) de statuten-wijziging die de bestuurlijke fusie tussen beide organisaties per 1 januari 2006 formaliseert.

Stolpehove blijft vooralsnog een zelfstandige stichting binnen de zorggroep. Rivas biedt al thuiszorg, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening aan in deze regio. Met de inbreng van Stolpehove (verpleeghuis De Wieken en verzorgingshuis De Markt) kan Rivas Zorggroep in deze regio een compleet V&V-zorgpakket aanbieden.

Eveneens per 1 januari 2006 is Maurits Poirot benoemd tot regiomanager Papendrecht. Poirot werkte eerder in het Beatrixziekenhuis, bij RIO Ketenzorg en het Centraal Indicatieorgaan voor de Zorg (CIZ).

Deel dit bericht met je vrienden!