Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Bill Tukker vertrekt naar ASWH

30 november 2005

PAPENDRECHT - Bill Tukker wordt met ingang van het nieuwe seizoen (2006/2007) de nieuwe trainer van ASWH. Hij volgt daarbij Jack van den Berg op die verhuist naar Barendrecht. ASWH is de huidige algeheel amateurkampioen van Nederland, dus op dit moment het hoogst haalbare voor een trainer in het amateurvoetbal.

Bill Tukker is dan vier seizoenen de hoofdtrainer van de zondagselectie geweest en behaalde in het afgelopen seizoen, op de laatste speeldag, het kampioenschap en de promotie naar de hoofdklasse. Bill Tukker stond al een tijd op het "verlanglijstje" van de club uit Hendrik-Ido-Ambacht. VV Papendrecht heeft inmiddels al gesprekken gevoerd met enkele trainers voor zijn opvolging.

Deel dit bericht met je vrienden!