maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Bespreking theater bij de jachthaven

2 december 2005

PAPENDRECHT - Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad voor in zijn vergadering van maandag 19 december een voorkeur uit te spreken voor een theater/cultuurhuis in het jachthavengebied (Pontonniersweg) te weten de verdiepte dan wel de opgetilde variant. De raad krijgt daartoe de beschikking over een rapport van stedenbouwkundig bureau Rein Geurtsen en partners waarin de consequenties van een theater bij de jachthaven op diverse aspecten is onderzocht. Bureau Geurtsen beschouwde het theater vanuit stedenbouwkundig, infrastructureel, parkeerkundig, theatertechnisch en financieel perspectief.

Voordat de raad het bespreekt, komt het onderwerp theater eerst ter sprake in de (openbare) vergadering van de commissie Algemene Bestuurlijke Zaken van dinsdag 6 december. Het voorstel aan de raad en het bijbehorende rapport liggen ter inzage op de leestafel in de hal van het gemeentehuis en kunnen tijdens de openingstijden worden ingezien.

Deel dit bericht met je vrienden!