Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

DES schiet tekort voor periodetitel

3 december 2005

Fiqas/Aalsmeer 2 - DES'72/HAR&O 23-33

Op de dag voor sinterklaas had Fiqas-Aalsmeer geen cadeautje in petto voor de Papendrechters. Bij winst van DES zou de periodetitel binnen zijn. Hiervoor moesten wel de reserves van Aalsmeer opzij gezet worden. DES'72/HAR&O speelde kleurloos in een sfeerloze sporthal met ca. 15 man publiek op de tribune. 25 minuten lang kon DES Aalsmeer voor blijven. Aalsmeer kwam bij een 14-14 stand langszij en ging met een 17-16 voorsprong rusten.

Ook in de tweede helft liep DES achter de feiten aan. Aalsmeer liep, na vijf minuten spelen, uit naar 21-18. De voorsprong van Fiqas-Aalsmeer fluctueerde tussen de 2 en 5 punten maar DES kwam dus niet meer dichtbij genoeg om in aanspraak te mogen maken op de eindoverwinning.
De Papendrechters misten in de verdediging Joris van Donk, die, door een val van de trap, tot het eind van het jaar is uitgeschakeld. Volgende week wacht DES weer een uitwedstrijd in Doetichem tegen de Gazellen.

Lees meer over:

heren handbal des'72
Deel dit bericht met je vrienden!