maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Oproep om een droge opslagruimte

8 december 2005

PAPENDRECHT - De Stichting Noodopvang Papendrecht (SNP) en de diaconie van de Hervormde Gemeente Alblasserdam zijn op zeer korte termijn erg geholpen met een droge opslagruimte voor woninginrichting.

Omdat onze huidige opslagruimte wegens renovatie van de woning eind december '05 leeggehaald moet worden zijn we erg geholpen met een (droge) ruimte die om niet, of voor een symbolisch bedrag, voor minstens een jaar beschikbaar gesteld wordt. We besteden ons donatiegeld bij voorkeur aan de uitgeprocedeerde asielzoekers die via ons toch nog juridische mogelijkheden krijgen.

De ruimte (50 á 100 m2) moet zo mogelijk in, of in de directe omgeving, van Papendrecht of Alblasserdam gevonden worden. Heeft u een -deel van- een ruimte beschikbaar dan vragen wij u te reageren op nummer: 615 58 23 of 06- 24 58 81 18.

Deel dit bericht met je vrienden!