Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden voor rijden onder invloed

11 december 2005

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg te Papendrecht zagen agenten tijdens surveillance op zondagochtend 11 december een auto met hoge snelheid richting Alblasserdam rijden. Daarop besloten zij deze te controleren. De auto sloeg echter plotseling rechtsaf alwaar nog niet de kruising was, maar een hekwerk. Gevolg was dat de auto het hekwerk ramde en de 44-jarige Papendrechtse bestuurder de voorruit ‘inkopte’.

Hij strompelde van de auto weg met glassplinters in zijn hoofd. Nadat hij verbonden was door de agenten, werd hij aangehouden. Hij bleek te hebben gedronken. Tevens werd bij hem een doosje amfetaminen aangetroffen dat voor onderzoek naar de technische recherche ging.

Deel dit bericht met je vrienden!