Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

SWOP wint Loting Stimuleringsfonds

13 december 2005

PAPENDRECHT - De winnaar van de loting van het stimuleringsfonds is de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP). Op 7 december 2005 vond in het gemeentehuis van Papendrecht de loting van het stimuleringsfonds plaats. Wethouder de Looff trok het winnende lot uit de 37 aanmeldingen van vrijwilligersorganisaties uit Papendrecht. De SWOP wint € 2.500 uit het stimuleringsfonds van de gemeente Papendrecht.

Alle deelnemende organisaties mochten een investeringswens aangeven voor het te winnen geldbedrag. SWOP wenste het geldbedrag te besteden aan een opknapbeurt van de zalen in het Dienstencentrum en in De Spil. Hiervoor was binnen het bestaande budget van de SWOP geen ruimte.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk bracht na afloop van de loting contactpersoon dhr. R. Visser, directeur van de SWOP, telefonisch op de hoogte van het goede nieuws. Hij was even sprakeloos na het horen van de boodschap en gaf aan ontzettend blij te zijn de loting te hebben gewonnen. Het geldbedrag is enorm welkom bij de SWOP en wordt goed worden besteed.

Deel dit bericht met je vrienden!