dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Aanhouding mishandeling

15 december 2005

PAPENDRECHT - Donderdag 15 december is een 40-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van een 29-jarige man uit Gorinchem. Dit gebeurde op 30 november jl. op de Veerweg. Het slachtoffer had de 38-jarige partner van de verdachte aangesproken op haar gedrag. Deze vrouw had een snoepwikkel op de grond gegooid, waarop het slachtoffer haar vertelde dat niet zo netjes te vinden. Er ontstond een korte woordenwisseling tussen de twee die eindigde toen het slachtoffer een winkel binnenliep.

De vrouw had echter haar partner laten waarschuwen en deze 40-jarige man kwam de winkel binnen en sloeg de 29-jarige een gebroken kaak en kneuzingen aan twee kanten van zijn hoofd. Het slachtoffer deed enkele dagen na het voorval aangifte van mishandeling en bedreiging. Na zijn aanhouding is de verdachte gehoord. Na dit verhoor is hij in vrijheid gesteld.

Lees meer over:

mishandeling veerweg
Deel dit bericht met je vrienden!