Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Jongste Geulzwemmers zwemmen speedowedstrijd

17 december 2005

In het Dordtse Aquapulcabad werd afgelopen zaterdag de tweede Speedowedstrijd gezwommen door de jongste zwemmers van de Geul. Femke van der Linde deed in de oudste leeftijdscategorie goede zaken door derde te worden op de 100 vrij en tweede op zowel de 200 wissel als de 100 rug. Op de 200 wissel slaagde zij erin om het PR record van deze dag te pakken door 10 seconden van haar tijd af te zwemmen. Chris Verhoek werd bij de jongens in deze categorie derde op de 200 wissel en de 100 rug.

Meisjes minioren 5 zwommen 50 vlinder, waarbij Chadassa Mannee het brons opeiste, en 100 school met zilver voor Chadassa en brons voor Carmen Muilwijk. Bij de jongste categorie zwemmers zwom Jesse de Win op de 100 school, de 100 wissel en de 100 vrij naar de eerste plaats. Djamari Oetringer pakte bij de meisjes brons op de 100 school en de 100 vrij.

De nummers voor de beginnende zwemmertjes, de instroomnummers, leverden ook nog een aantal ereplaatsen op voor de Geul. Sabrina de Graaf werd bij haar eerste wedstrijd derde op de 25 vrij en tweede op de 25 vlinder. Iris van Valen zwom op de 25 vlinder naar een bronzen plek. Yaro Roodenburg tikte als eerste aan op de 25 vlinder bij de jongens minioren 3 en 4 en bij de meisjes haalde Latona Baart een eerste plaats op de 25 vlinder en Anne Duijndam een derde. Miriam Belhaine tikte als derde aan op de 25 vlinder bij meisjes minioren 5. Dit was voor de zwemmertjes de laatste wedstrijd van dit jaar. Na een periode van rust in de Kerstvakantie gaan ze in het nieuwe jaar weer op jacht naar nieuwe PR's.

Lees meer over:

zwemmen speedowedstrijd De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!