maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Man kruipt met teveel drank achter het stuur

18 december 2005

PAPENDRECHT - Zondagochtend 18 december is een 34-jarige man uit Papendrecht aangehouden nadat hij in beschonken toestand in zijn auto aangetroffen werd. De politie werd om 02.00 uur gebeld omdat er in de Kastanjelaan al langere tijd een auto geparkeerd stond met draaiende motor met achter het stuur een man die nauwelijks reageerde op aanspreken. Ter plaatse gekomen agenten troffen de 34-jarige aan in de auto terwijl hij al brakend uit zijn raampje hing.

Toen de agenten de man vroegen of het wel goed ging, verklaarde de man dat hij zich niet goed voelde vanwege de drank die hij op had. Desgevraagd verklaarde hij gereden te hebben in zijn auto. Hierop werd besloten de man aan te houden op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau bleek de man dermate veel gedronken te hebben dat zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Deel dit bericht met je vrienden!