zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Vijftig eurocent voor een kerstboom

20 december 2005

PAPENDRECHT - Vrijdag 6 januari 2006 wordt van 9.30 tot 15.00 uur de jaarlijkse kerstboominzamelingsactie gehouden. Tegen inlevering van een kerstboom ontvangt men € 0,50. De kerstbomen kunnen op de onderstaande locaties worden ingeleverd. (Met meer dan tien kerstbomen wordt men doorverwezen naar de gemeentewerf.)
De inzamelplaatsen zijn:
- winkelcentrum Wilgendonk
- winkelcentrum Westpolder
- Erasmusplein
- Wieklaan (nabij De Spil)
- hoek G. van Dalenstraat/Zwaluwstraat
- Westkil (schuin tegenover de tandartspraktijk)
Op de gemeentewerf kunnen kerstbomen van dinsdag 3 januari tot en met vrijdag 6 januari worden ingeleverd.
De kerstbomen worden ter plaatsen versnipperd. De snippers worden afgevoerd waarna ze ter compostering worden aangeboden. De medewerkers van de gemeente verzoeken de bomen zonder kluit in te leveren, de kluit is namelijk niet te versnipperen.

Deel dit bericht met je vrienden!