zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Huldiging van B. de Jong

29 december 2005

PAPENDRECHT - Op donderdag 29 december werd de heer B. de Jong, trainer en erelid van voetbalvereniging Drechtstreek, gehuldigd door burgemeester C.J.M. de Bruin en een vertegenwoordiging van v.v. Drechtstreek. Aanleiding voor de huldiging is het feit dat de heer De Jong voor de 25ste keer het zaalvoetbaltoernooi voor de basisscholen heeft georganiseerd.

Naast dat prijzenswaardige feit bekleedde hij vele andere functies binnen de voetbalvereniging: 10 jaar was hij voorzitter, jarenlang stond hij achter de bar, trok lijnen langs het veld, deed de kantine-inkopen en nog veel meer. Momenteel is hij trainer van de allerjongste jeugdleden. Ook speelt de 54-jarige De Jong nog actief zijn partijtje mee in het vierde. In het dagelijks leven is De Jong docent op het Willem de Zwijgercollege en tot slot is hij duo-raadslid voor de GroenLinks-fractie van de Papendrechtse gemeenteraad.
Hij was erg verrast door de huldiging en de vele cadeaus die hij mocht ontvangen.

Deel dit bericht met je vrienden!