dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Allemaal werkzaamheden

6 januari 2006

PAPENDRECHT - Maandag 9 januari starten werkzaamheden in de Bremhof en de Heidezoom en omgeving. Het betreft het baggeren van de watergang tussen de Heidezoom en de Wederik en reconstructie van Bremhof en Heidezoom.

De baggerwerkzaamheden duren ongeveer een week, aansluitend starten maandag 16 januari 2006 de reconstructiewerkzaamheden, die voornamelijk bestaan uit ophogen en herbestraten van de Bremhof en een gedeelte van de Heidezoom. De werkzaamheden duren ca. acht weken. De hulpdiensten worden tijdig op de hoogte gesteld; omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

Maandag 9 januari start eveneens het 'woonrijpmaken' van de Zuidkil. Ter plaatse wordt de omleidingsroute aangegeven. Voortgang van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Met het aanbrengen van het laatste deel van bestrating ter hoogte van het winkelcentrum Westpolder wordt ten slotte ook maandag 9 januari gestart.

Deel dit bericht met je vrienden!