Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Zilveren erespeld

24 januari 2006

PAPENDRECHT -Donderdag 19 januari 2006 ontving mevrouw Van Brakel de zilveren gemeentespeld van burgemeester C.J.M. de Bruin van Papendrecht.

Mevrouw Van Brakel studeerde veertig jaar geleden af aan de vroedvrouwenschool in Rotterdam en was toen één van de jongste vroedvrouwen van Nederland. In de afgelopen veertig jaar heeft zij ca.6.000 jonge Papendrechters ter wereld helpen brengen, een groot deel van de inwoners van de gemeente heeft dus via haar handen het eerste levenslicht aanschouwd. Mevrouw Van Brakel heeft ook tientallen jaren als bestuurslid in het afdelingsbestuur van de Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) Zuid Holland gefunctioneerd en is secretaris geweest van het Pensioenfonds voor verloskundigen. Foto: Nico Knol

Deel dit bericht met je vrienden!