dinsdag 11 mei 2021

Alles over Papendrecht

Achtervolging op de Burgemeester Keijzerweg

3 februari 2006

PAPENDRECHT - Twee mannen van 41 en 42 jaar uit Rotterdam zijn op 3 februari op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden. De twee reden in een personenauto en wilden niet stoppen toen agenten hen voor een routinecontrole een stopteken gaven. Een achtervolging met hoge snelheid ontstond, die eindigde toen de auto tegen een lantaarnpaal op de Burgemeester Keijzerweg aanreed. Niemand raakte daarbij gewond.

De twee vluchtten rennend weg, maar konden snel aangehouden worden. De auto was eerder gestolen in Rotterdam en was voorzien van dubbele kentekenplaten en er lagen een aantal lage damestasjes in. Bij de mannen werden inbrekersgereedschappen aangetroffen. De twee worden verhoord.

Deel dit bericht met je vrienden!