maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden van Maerlantstraat, Zuidkil en Aviolandapad

4 februari 2006

PAPENDRECHT - De woningen aan het Westeind, ter hoogte van de Van Maerlantstraat, die vorig jaar werden opgeleverd, zijn inmiddels voorzien van trottoir en parkeerplaatsen. Afhankelijk van de weersomstandigheden worden binnenkort de afrondende asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd (allereerst voorbereidende werkzaamheden als frezen, daarna daadwerkelijke asfaltering). Tijdens de werkzaamheden is het Westeind ter hoogte van de Van Maerlantstraat afgesloten voor verkeer. Omwonenden worden schriftelijk op de hoogte gebracht van de afsluiting.

Aan de Zuidkil wordt momenteel - tussen Zalmhaak en Rijshaak - gewerkt aan de realisering van trottoirs, fietspaden en de rijweg. Ook worden de aansluitingen op de Bandhaak, Vlethaak en Zalmhaak aangelegd. Tijdens de werkzaamheden, die naar verwachting enkele weken in beslag nemen, zijn de scholen 't Kofschip en de Prins Florisschool en kinderdagverblijf Trossen Los voor personenauto's bereikbaar via de Oostkil. Zalmhaak, Bandhaak en Vlethaak zijn bereikbaar via de Kluchter. De MCD-supermarkt en het AZC zijn via Westkil en Noordkil bereikbaar. De omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven. Hulpdiensten worden uiteraard geïnformeerd.
De aanleg van de afscheidingsmuur langs het Aviolandapad start vanwege de vorst later dan de geplande datum van maandag 30 januari. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met de opzichter R. Borghuis, tel. 078-6418890.

Deel dit bericht met je vrienden!