Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Informatieochtend sportief wandelen

9 februari 2006

PAPENDRECHT - Atletiekvereniging Passaat start in februari met sportief wandelen. Zaterdag 11 februari wordt om 10.00 uur een informatieochtend gehouden in het clubhuis aan de Andoornlaan in Papendrecht.


Sportief wandelen - wandelen in een gevarieerd tempo met vrije armbewegingen - is voor iedereen geschikt om de conditie te verbeteren. De trainingen duren tot ca. anderhalf uur en bestaan uit een warming-up, een stuk stevig doorwandelen, loopoefeningen, tempowisselingen en uitlopen.
Trainers geven tijdens de training technische aanwijzingen. En natuurlijk is het behalve inspannend ook gezellig, er is altijd tijd voor een praatje. Meer informatie: 078-6151728

Lees meer over:

av passaat Sportief wandelen
Deel dit bericht met je vrienden!