dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

In de rij voor gratis tas met boodschappen

25 februari 2006

PAPENDRECHT - Het was dringen geblazen in Winkelcentrum Westpolder op zaterdag 25 februari. Ieder huishouden in Papendrecht had een plastic oranje tas in de brievenbus gekregen met een "waardebon" dat recht gaf op een tas met gratis booschappen van C1000. Duizenden tassen met het nieuwe logo van de supermarkt werden gevuld met allerlei producten ter waarde van vele euro's per tas.

Er waren zo'n 20 medewerkers van de supermarkt druk in de weer om de tassen te kunnen vullen. Met deze indrukwekkende actie werd ook meteen de aandacht gevestigd op de heropening van de supermarkt na de ingrijpende verbouwing en werden de (trouwe) klanten bedankt voor hun geduld. Woensdag 1 maart zal de supermarkt weer geopend zijn voor het winkelende publiek.

Lees meer over:

winkelcentrum westpolder
Deel dit bericht met je vrienden!