Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

De Geul bij zuid hollandse kampioenschappen

6 maart 2006

DORDRECHT - Dit weekend werden in Dordrecht de Zuid Hollandse kampioenschappen gezwommen, een wedstrijd waar per leeftijdscategorie drie afstanden gezwommen worden waarbij per afstand de snelste 8 zwemmers van Zuid Holland aan de start komen. Plaatsing voor deze wedstrijd is dus al een prestatie op zich. Zwemvereniging de Geul vertrok met 6 zwemmers naar Dordrecht te weten Martijn de Win met drie starts, Jesse de Win met drie starts, Yuri van Omme met twee starts en Wouter de Win met één start. Bas van den Sigtenhorst en Femke van der Linde gingen mee als reservezwemmers maar helaas voor hen viel er in hun leeftijdscategorie niemand uit zodat ze na het inzwemmen naar huis konden.

De wedstrijd werd gezwommen in het 50 meterbad waardoor het aantal PR’s klein was.
Martijn de Win veroverde bij de jeugd op de 100 vlinder een bronzen medaille en Wouter de Win deed na een zeer spannende race hetzelfde op de 50 vrij bij de heren. Jesse de Win, zwemmend bij minioren 4, benaderde op de 50 en de 100 vrij bij minioren 4 en 5 zijn eigen tijd en dit leverde hem tweemaal de zesde plaats op, Yuri van Omme werd op de 100 school heren keurig vijfde.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!