Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Informatieavond Ketelweg en omgeving

6 maart 2006

PAPENDRECHT - Omwonenden van Oosteind en Matena en vertegenwoordigers van de bedrijven aan de Ketelweg zijn woensdag 8 maart vanaf 19.00 uur van harte welkom in hotel Mercure aan de Lange Tiendweg 2 voor een informatieavond over de werkzaamheden in het gebied. De informatieavond start om 19.30 uur.


De versterkingswerkzaamheden van de dijk bij de Ketelweg starten begin maart. Datzelfde geldt voor de zogenaamde ‘revitaliseringswerkzaamheden’. Voor bundeling van de werkzaamheden is gekozen om langdurige overlast voor bedrijven, omwonenden en weggebruikers te voorkomen.


De werkzaamheden betreffen vernieuwing van riolering, aanleg van een rotonde, herinrichting van de Ketelweg en aanpassing van kabels en leidingen van de nutsvoorzieningen. Op de website www.ketelweginontwikkeling.nl is actuele informatie te vinden over de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen. Met enige regelmaat is het noodzakelijk één weghelft af te sluiten voor het verkeer.

Deel dit bericht met je vrienden!