dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard vanaf 1 april open

20 maart 2006

PAPENDRECHT - Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNA) van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’(NVWA) opent op zaterdag 1 april haar deuren voor het nieuwe zomerseizoen. Alweer voor het zevende zomerseizoen zijn bezoekers, passanten, scholieren en andere belangstellenden van harte welkom op het Streeknatuurcentrum SNA.
In het eigen onderkomen van de NVWA is de afgelopen winter veel aandacht geschonken aan de inrichting en aan verschillende educatieve tentoonstellingen. Er is een vaste opstelling van informatieborden over de inrichting van de aangrenzende heemtuin en er komt een vaste tentoonstelling over libellen en vlinders. Verder aandacht voor de historie, het landschap en (toekomstige) inrichting van de Alblasserwaard en de visie van de NVWA hierop.

Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard is vanaf 01-04-2006 tot en met 31-10-2006 geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur. In de zomermaanden zal het gebouw ook in de avond geopend zijn, maar dit is afhankelijk van het weer. Op maandag is het gebouw dicht. Het gebouw is bereikbaar via 0184- 412 618 en via de website www.nvwa.nl Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard bevindt zich aan de Matenaweg 1 aan het Westeinde van Wijngaarden aan de rand van het Alblasserbos.

Lees meer over:

nvwa streeknatuurcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!