zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Extra halte Waterbus aan Westeind

23 maart 2006

PAPENDRECHT - De waterbus heeft vanaf donderdag 23 maart een extra halte in Papendrecht, en wel aan het Westeind. De waterbus vervoert reizigers snel en comfortabel van Dordrecht naar het centrum van Rotterdam en tussen Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht.
De extra halte maakt de vervoersvorm nog aantrekkelijker voor Papendrechters. Zeker omdat de fiets gratis mee mag.

Extra voordelen van deze vorm van openbaar vervoer zijn dat het druk belaste wegennet en het milieu in de Randstad worden ontzien en dat reizigers een gegarandeerde reistijd wordt geboden. Naast haltes aan het Oosteind en het Veerplein wordt de halte aan het Westeind de derde in Papendrecht. Voor het Westeind is overigens gekozen omdat deze locatie zowel met de auto als de fiets goed bereikbaar is, ruimte beschikbaar is en de grond eigendom van de gemeente is.

Lees meer over:

waterbus westeind
Deel dit bericht met je vrienden!