zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Verdacht van heling CQ diefstal scooter

6 april 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op donderdagmiddag 6 april een 17-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden op de Duivenstraat. Hij wordt verdacht van heling cq diefstal van een scooter.

Het was de politie bekend dat de verdachte, een veelpleger, mogelijk reed op een gestolen scooter. Op de Duivenstraat signaleerde de politie in burger de jongen op de scooter. De agenten legitimeerden zich als zijnde politie en spraken hem aan. De jongen probeerde te ontkomen maar kon worden tegengehouden. Er bleek op de scooter geen verzekeringsplaatje en geen contactslot te zitten. Ook ontbrak het frameplaatje. De 17-jarige werd aangehouden en in verzekering gesteld. De scooter is in beslag genomen en zal nader worden onderzocht door de technische recherche.

Lees meer over:

diefstal heling duivenstraat
Deel dit bericht met je vrienden!