Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Eerste thuiswinst voor VV Papendrecht

7 april 2006

PAPENDRECHT - VV Papendrecht (zondag) heeft een zeer belangrijke stap gezet naar behoud in de hoofdklasse. Donderdagavond werd de wedstrijd tegen Triborgh ingehaald en overtuigend met 3-1 gewonnen. Papendrecht speelde één van de beste wedstrijden dit seizoen, fel en volop op de aanval. Bovendien was de eerste winst dit seizoen in een thuisduel een prima opsteker.

De brigade van Bill Tukker kreeg veel uitgespeelde kansen en wist slecht maar drie keer te scoren. Door een fout in de verdediging van Papendrecht werd het vlak voor tijd toch nog spannend (2-1) maar de zeer ijverige Peter Heinzwolf scoorde net voor tijd de bevrijdende 3-1. De wedstrijd werd opgedragen aan de onlangs overleden secretaris van de voetbalvereniging Han Matena. De ontlading na de wedstrijd was groot.

Foto: Papendrecht was feller en maakte veel kansen

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!