zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Rotary club eerste lid ondernemersclub excelcior

7 april 2006

PAPENDRECHT - Afgelopen donderdag is onder het genot van een drankje het eerste contract getekend voor de ondernemersclub van Papendrechts Muziekvereniging Excelsior.

De eerste die zich contractueel heeft vastgelegd is de Rotary Club. De Rotary, een internationale organisatie, bestaat uit maatschappelijk betrokken burgers die o.a. onderlinge contacten en ontwikkeling op het gebied van menselijke relaties en cultureel bewustzijn hoog in het vaandel hebben staan. Derhalve bestaat er een nauw verband met de activiteiten van Excelsior. De eer om het contract te ondertekenen was aan beide voorzitters, de heer M. Bezemer en W. Buursema. De feestelijke gebeurtenis vond plaats in het clubgebouw van de vereniging en werd omlijst door een vlotte presentatie over de verschillende onderdelen en activiteiten van de vereniging en een speciaal samengesteld mini-concert van het orkest met toelichting door dirigent Ruud Welle. Excelsior heeft grootse plannen om de ondernemersclub uit te breiden om zo structurele sponsoring te realiseren waarbij vooral de wéderzijdse belangen centraal staan.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl en te allen tijde op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!