Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Werk mee aan een mooier papendrecht'
07apr 2006

Werk mee aan een mooier papendrecht

PAPENDRECHT - Wie wil meedenken over het groen, de parken, wegen en straatmeubilair in Papendrecht is van harte uitgenodigd dinsdag 18 april (van 19.30 tot 22.00 uur in het gemeentehuis) aandachtspunten aan te dragen en lid te worden van de zgn. klankbordgroep.

De gemeente hanteert bij het onderhoud van wegen, het groen, straatmeubilair, parken etc. de begrippen schoon, heel en veilig. De vraag die bij dergelijke criteria natuurlijk opkomt is: wat verstaan we onder die begrippen? Wat vindt u mooi, wat ervaart u als lelijk in Papendrecht, waar bent u trots op, hoe ervaren bezoekers en visite Papendrecht? Op die vragen horen medewerkers van de gemeente graag antwoorden van inwoners van Papendrecht.

Voor aanmeldingen voor deze avond en met eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heren Jansen en Van Wingerden van de gemeente Papendrecht via het algemene nummer 078-6418911 (of e-mail: h.vwingerden@papendrecht.nl). Vanwege organisatorische redenen dienen aanmeldingen binnen te zijn voor 9 april.Deel dit bericht met je vrienden!