zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Verdachte van diefstal in vereniging

9 april 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op zondagavond 9 april vier mannen (23, 31, 32 en 35 jaar) uit Engeland aangehouden op de N3. Ze worden verdacht van diefstal in vereniging vanaf een bedrijventerrein aan de Rosmolenweg.

Een beveiliger zag twee mannen over het hek klimmen waarop zij ervandoor gingen in een witte bestelbus. De politie werd ingeschakeld die de bus op de N3 een stopteken gaf. Vier inzittenden werden aangehouden. Op het bedrijfsterrein bleken goederen klaar gelegd te zijn om vermoedelijk weg te nemen. Het busje is in beslag genomen en zal worden doorzocht. Het bedrijf heeft aangifte gedaan en brengt in kaart of er daadwerkelijk iets is weggenomen. De verdachten zijn ingesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!