Alles over Papendrecht...
10apr 2006

VU zoekt docenten

PAPENDRECHT - Al jaren is er enorm veel belangstelling voor de cursussen van Volksuniversiteit Papendrecht. Om een breed aanbod op het gebied van Talen, Algemene Kennis, Creativiteit, Kunst en Cultuur, Persoonlijke Ontwikkeling of Gezondheid te kunnen bieden zijn de medewerkers van de VU regelmatig op zoek naar docenten; mensen die, niet zozeer als kostwinning, maar eerder uit enthousiasme over hun specialisme, beroep of hobby hun kennis of vaardigheid over willen dragen aan volwassenen.
Op het ogenblik wordt er gezocht naar een docent Frans (liefst met onderwijsbevoegdheid), maar ook naar reservedocenten voor de andere talen, een docent voor de wijncursus, whiskycursus of biercursus, een docent acrylschilderen of aquarelleren (in de avonduren), een docent edelsmeden en iemand die anderen kan leren kleine klusjes m.b.t. elektriciteit en loodgieten te doen. Verder zoekt men iemand die een cursus (antiek)veiling kan verzorgen.
Enthousiaste docenten die (uiteraard tegen een vergoeding) aan de slag willen of hun ideeën voor willen leggen kunnen contact opnemen met het secretariaat van de volksuniversiteit, via tel.nr. 078-6154764 of via e-mail vu-papendrecht@hetnet.nl.Deel dit bericht met je vrienden!