zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Vogelwacht alblasserwaard extra dagen open

10 april 2006

PAPENDRECHT - Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNA) van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) is ook dit jaar weer extra geopend op diverse feestdagen als Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag.

Het Streeknatuurcentrum SNA is al weer een week geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag en feestdagen is het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard in principe gesloten. Op feestdagen als Tweede Paasdag (maandag 17 april), Hemelvaartdag ( 25 mei) en Tweede Pinksterdag ( 5 juni) is het Streeknatuurcentrum ook geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard SNA ligt aan de Matenaweg 1 nabij het Westeinde van Wijngaarden aan de oostelijke rand van het Alblasserbos. Het Streeknatuurcentrum is bereikbaar via 0184 – 412 618 en ook kan de webiste via www.nvwa.nl geraadpleegd worden

Deel dit bericht met je vrienden!