woensdag 27 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Zes jongeren aangehouden voor vernieling

14 april 2006

PAPENDRECHT – Na een melding van overlast van jeugd in de omgeving van de Appeldreef in Papendrecht zijn 6 jongeren aangehouden door de politie in de Espenhof. Dit gebeurde op vrijdagavond 14 april. Het gaat om 6 jongens van 12 en 13 jaar, allen uit Papendrecht. Ze zouden containers omgegooid hebben en over auto’s zijn gelopen. De jongens werden op het bureau gehoord en na verhoor heengezonden.

Ze bekenden hun aandeel in de overlast. Hun ouders zijn in kennis gesteld. Twee bewoners uit de Appeldreef hebben aangifte gedaan van vernieling van hun auto. Over beide voertuigen werd gelopen waardoor beschadigingen aan de auto’s ontstonden zoals deuken en krassen. Er wordt naar een passende straf voor de jeugd gekeken.

Lees meer over:

Espenhof appeldreef
Deel dit bericht met je vrienden!