dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Vrijwilligers gezocht voor straatspeeldag

26 april 2006

PAPENDRECHT - Op woensdagmiddag 31 mei worden er in Papendrecht op verschillende locaties een straatspeeldag georganiseerd. Tijdens deze middag staat het spelen op straat centraal en kunnen de kinderen meedoen aan allerlei leuke spelletjes.

Voor deze middag zijn wij nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om te komen helpen. De straten die in ieder geval meedoen zijn Lange Tiendweg (Kraaihoek), Suurhofstraat (Middenpolder) en de Notenhof (Wilgendonck). De werkzaamheden bestaan o.a. het op en afbouwen van de spelletjes en het begeleiden hierbij.

Interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeugdcentrum Interval onder nummer 078-6150993 / 06-10611860 en vragen naar Hannelore.

Deel dit bericht met je vrienden!