maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Theo Baart publiceert eerste boek

1 mei 2006

PAPENDRECHT - Amateurkunstenaar en sectiemedewerker Theo Braat brengt onder het pseudoniem Ber Raet zijn eerste boek op de markt. De Gesp wordt uitgegeven door Free Musketeers in Woerden. Ber Raet: “Ik heb belangstelling voor geschiedenis, ik lees graag thrillers en ik heb het idee dat ik net zulke verrassende ontknopingen kan bedenken als andere schrijvers. Dit is mijn eerste resultaat.”

Thuredrecht
De Gesp handelt over Harald, een jonge Viking. Tegen de woelige achtergrond van de 9e eeuw gaat Harald op zoek naar de moordenaar van een bevriende edelman. Hij komt daarbij terecht in Thuredrecht (Dordrecht). Een gesp speelt een belangrijke rol bij de oplossing van een aantal raadsels.

Theo Braat is geboren in Dordrecht, maar woont al jaren in Papendrecht. “Ik ben 70 jaar oud en gepensioneerd arbeidsdeskundige. Na mijn opleiding als werktuigbouwkundige op de HTS te Dordrecht heb ik in diverse technische en leidinggevende functies gewerkt.” Theo is een aantal jaren raadslid geweest namens D66. Theo exposeert ook op www.cultureleraadpapendrecht.nl

Lees meer over:

d66 theo braat
Deel dit bericht met je vrienden!