donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Expositie reparatiewerk Groenendijk BV

2 mei 2006

PAPENDRECHT - Op maandag 1 mei 2006 heeft wethouder Maria Zaal een foto-expositie van scheepsbouwmaterialen geopend. Kunstenares Marijke Meeldijk toont sfeervolle impressies, stillevens, abstracten en documentairefoto's van de laatste maanden van het reparatiewerk van Groenendijk BV. Het gaat om de laatste scheepswerf van Papendrecht die onlangs is gesloten. Ook zijn er enkele objecten en assemblages van scheepsbouwmaterialen te zien.

De expositie is bij Fruitkwekerij Korteland aan de Kerkbuurt 56 en duurt nog t/m dinsdag 30 mei 2006. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 13:30 uur tot 17:30 uur, en vrijdag en zaterdag van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!