zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

De vijver in

8 mei 2006

PAPENDRECHT - Een echtpaar uit Papendrecht is maandagmiddag 8 mei in de vijver beland. De man (leeftijd onbekend) liep met zijn 84-jarige vrouw in de rolstoel langs de vijver aan de Lisbloemstraat.

Door de wind waaide de pet van het hoofd van de man. Toen hij de pet wilde oprapen, liet hij de rolstoel van zijn vrouw even los welke vervolgens vanzelf ging rijden, rechtstreeks de vijver in. De man ging zijn vrouw achterna de sloot in om haar te redden.

Hij kreeg hulp van enkele werknemers van de gemeente die daar aan het werk waren. De ambulance kwam ter plaatse en nam de 84-jarige dame mee naar het ziekenhuis voor controle. De politie bracht de meneer even naar huis voor droge schone kleren. Daarna werd hij door de agenten naar zijn vrouw in het ziekenhuis gebracht. Beiden zijn erg geschrokken maar voor zover bekend ongedeerd.

Lees meer over:

Lisbloemstraat
Deel dit bericht met je vrienden!