woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Echtpaar van der Zouwen 60 jaar getrouwd

10 mei 2006

PAPENDRECHT - Het Papendrechtse echtpaar Van der Zouwen was maandag 1 mei 60 jaar getrouwd. Burgemeester De Bruin brengt het paar woensdag 10 mei om 15.30 uur een bezoek om zijn persoonlijke felicitaties over te brengen (aan de Gerrit van Dalenstraat 50). Vertegenwoordigers van de pers zijn hierbij van harte welkom.

Het echtpaar Van der Zouwen leerde elkaar kennen tijdens het rondbrengen van suikerbonnen in de Tweede Wereldoorlog. De heer Van der Zouwen werd in 1943 te werk gesteld in Duitsland, vluchtte na een jaar en is vervolgens ondergedoken in de Biesbosch. Hij werkte na de oorlog onder meer bij de Marechaussee en bij de gemeente Rotterdam en is drager van een Koninklijke Onderscheiding. Zijn hobby is tuinieren, zijn kinderen noemen hem daarom ‘de man met de gouden handjes’. Mevrouw Van der Zouwen werd opgeleid tot kinderverzorgster en werkte bij het Instituut voor Scheeps- en Luchtvaart in Rotterdam.

Het echtpaar woonde in Rotterdam en Rhoon en woont sinds twintig jaar in Papendrecht. De heer Van der Zouwen is inmiddels 85 jaar oud, zijn vrouw 81 jaar. Het paar heeft twee zoons, vijf kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

Lees meer over:

jubileum getrouwd
Deel dit bericht met je vrienden!