dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester bezorgt eerste Burgerjaarverslag

17 mei 2006

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin sprong vandaag zelf op de fiets om het Papendrechts Nieuwsblad met daarin het Burgerjaarverslag 2005 bij een aantal bewoners van de Goudsbloemstraat te bezorgen.

Het Burgerjaarverslag 2005 verschijnt dit jaar als een handig, uitneembaar katern in het Papendrechts Nieuwsblad en is dus niet meer een brochure op A4-formaat zoals de afgelopen jaren gebruikelijk was. In het verslag legt burgemeester De Bruin verantwoording af voor het jaar 2005.

Op de weblog van de burgemeester (www.burgemeesterpapendrecht.nl) zal het jaarverslag binnenkort ook download beschikbaar zijn, net zoals de jaarverslagen van 2002, 2003 en 2004 dat al zijn. Er is ook een uitgebreider burgerjaarverslag van 2005 beschikbaar en deze is gratis af te halen in de hal van het gemeentehuis.

Lees meer over:

goudsbloemstraat
Deel dit bericht met je vrienden!