donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

Rijschool Ronald verhuist naar de Kazerne

18 mei 2006

PAPENDRECHT - Rijschool Ronald groeide onlangs uit haar jasje en is daarom verhuisd naar de voormalige brandweerkazerne. Burgemeester C.J.M. de Bruin heeft op donderdag 18 mei 2006 de officiële openingshandeling verricht door met een vrachtwagen door een rood lint te rijden.

De rijschool is opgericht op 3 september 1982 en heette destijds nog Verkeersschool Ronald. Vanuit de huiskamer aan de Noordersingel is het bedrijf begonnen met 1 leswagen. Inmiddels is de rijschool marktleider in Papendrecht op het gebied van verkeersopleidingen. Het heeft 12 medewerkers in dienst en biedt naast autorijlessen ook lessen voor motoren, vrachtwagens en zelfs vaartuigen. Ook worden er theorielessen gegeven in haar eigen lokaal. Voor meer informatie over Rijschool Ronald, zie www.ronald.nu

Lees meer over:

autorijschool ronald
Deel dit bericht met je vrienden!