zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Reconstructie Kamerling Onneslaan en deel Willem Dreeslaan

19 mei 2006

PAPENDRECHT - Maandag 22 mei starten de voorbereidingen voor reconstructie van de Kamerling Onneslaan en een deel van de Willem Dreeslaan. De werkzaamheden bestaan uit reconstructie van de asfaltverharding, aanleg van nieuwe riolering en nieuwe, vrijliggende fietspaden en verlegging van verschillende kabels en leidingen. Vanaf maandag 29 mei is de weg afgesloten voor alle verkeer. Doorgaand verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De werkzaamheden nemen in totaal ongeveer vijf maanden in beslag. Vanaf de Kennedylaan is het kruispunt tot en met Savorin Lohmanlaan bereikbaar. De wijk De Kooy is bereikbaar via de Pieter Zeemanlaan.

De bushalte aan de Kamerlingh Onneslaan is tot oktober gesloten vanwege deze werkzaamheden. Het is daarom niet mogelijk tussen lijn 150 Dordrecht-Sliedrecht-Dordrecht en de lijnen 162 en 163 Dordrecht–Papendrecht–Dordrecht over te stappen.

Deel dit bericht met je vrienden!