zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Vangrail geraakt net drank op achter het stuur

29 mei 2006

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van maandag 29 mei op dinsdag 30 mei een 36-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de N3 bij Papendrecht.

De man stond langs de kant van de weg stil, vlak voor de brug. Een surveillerende agent stopte om te kijken wat er aan de hand was. De bestuurder bekende direct dat hij teveel had gedronken. Hij reed de oprit van de N3 op vanuit Papendrecht. Aan het einde van de oprit is hij schuin naar links beide rijstroken over gereden en reed tegen de vangrail. Vervolgens reed hij naar rechts en raakte daar de vangrail nog een paar keer. Zijn auto is beschadigd. Er is rondom blikschade en het rechtervoorwiel is ernstig ontzet. Na een blaastest bleek de man inderdaad teveel gedronken te hebben; 655 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man kreeg een rijverbod van 7 uur.

Lees meer over:

rijden onder invloed n3
Deel dit bericht met je vrienden!