maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Vooral vraag naar damesmodewinkels op nieuwe winkelcentrum

6 juni 2006

PAPENDRECHT - De vraag naar damesmodewinkels in het nieuwe winkelcentrum van Papendrecht is groot, zo bleek uit onderzoek onder consumenten en ondernemers.
De enquête wees uit dat de vraag naar damesmodewinkels met 68% het grootst is, gevolgd door herenmode (36%), een modewarenhuis (35%) en lingeriewinkel (33%). Verder wordt aanwezigheid van ketens als V&D, H&M, Blokker, C&A en It's op prijs gesteld. Overigens is C&A vertegenwoordigd met een vestiging op het nieuwe winkelcentrum De Meent.
Op horecagebied lieten consumenten en ondernemers weten graag een eetcafé (27%), lunchroom (20%) en een ijssalon te zien. Ook een terras mag niet ontbreken.

Op de nieuwe Meent is circa 9000 vierkante meter verkoopruimte. De branchecommissie, bestaande uit een afvaardiging van de gemeente, eigenaar NEXT Real Estate, Ondernemersvereniging De Meent en de Kamer van Koophandel, adviseert over een verantwoorde invulling daarvan. In opdracht van deze branchecommissie deed het Sociaal Geografisch Bureau onderzoek naar behoeften en wensen van winkelend publiek en ondernemers. Vierhonderd consumenten werden geïnterviewd, zeventig ondernemers werkten mee aan het onderzoek. Het volledige rapport is te raadplegen op www.papendrecht.nl (onder ‘Actueel’).

Deel dit bericht met je vrienden!