vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Powerpark 2006

17 juni 2006

Papendrecht, 17 juni 2006 - Het 6e Powerparkfestival was dit jaar weer eens behoorlijk anders van opzet. Het kreeg als thema "Powerpark Pool edition" en werd georganiseerd op de ligweide van zwembad De Hooght. Het weer was zonnig en lekker warm, zodat zowel het zwembad als Powerpark extra bezoekers konden verwelkomen. Het zwembad was deze dag ook gratis toegankelijk. De ingang aan de zijkant van de ligweide was voor deze editie opengesteld zodat men niet via de hoofdingang van het zwembad niet binnen hoefde. Deze locatie heeft voor de organisatie ook het voordeel dat er geen apart hek om het terrein hoeft worden geplaatst, omdat deze er al staat. Een nadeel is wel weer dat er vlak achter het hoofdpodim een flat staat waar veel geluidsoverlast ervaren kan worden.

Dit jaar waren er ook 2 podia, aan beiden kanten van het veld. Het kleine podium stond aan het terras, zodat men dara rustig kon genieten van de muziek. Het was ook echt een festival voor en door Papendrechters, aangezien er heel wat Papendrechtse verenigingen aanwezig waren met een stands en demonstraties. Verder was het ook gezellig voor jong en oud, dus was het echt een gezinsactiviteit. De jongeren kwamen vooral ´s avonds aan hun trekken met optredens van DJ Wilbert en GIO.

De ingang aan de zijkant van het zwembad.

Een lange rij voor de klimbaan.

Het kleine podium bij het zwembad met een optreden van 4YourLove.

Jongeren konden zich uitleven bij trugbybal.

Het aanbrengen van allerlei versieringen op de hand.

Muziekvereniging Excelsior met een slagwerkworkshop

Een voorstelling voor de allerkleinsten

De caravan voor consumptiemunten

Gymnastiekvereniging Olympia met demonstraties

Allerlei dansdemonstraties naast het grote podium

Het grote podium

Het avondprogramma met de rapgroep GIO.

Lees meer over:

powerpark
Deel dit bericht met je vrienden!